fredag 27. august 2010

Oppussing av lillehytta

I sommer hadde vi mange prosjekter på hytta og en av de var å pusse opp lille hytta. Det vil da si gjestehytta vår. Vi tenkte vi skulle gjøre det beste ut av de midlene vi har. Min kjære er jo utdannet snekker så det gjør det jo litt enklere å gjøre ting litt rimelig. Å leie en snekker koster jo en formue. Vi startet med å erstatte 2 vinduer til et vindu og bytte noe panel. Så malte vi taket og vegger hvitt. Gulvet ble malt med en grå gulv farge. Skulle kanskje ha lakket det etterpå men det hadde jeg ikke tid til. Vi måtte jo være ferdig til sommerferien skulle starte og besøkene våre skulle komme. Jeg kjøpte en køyeseng på finn i fjor som jeg i år har malt hvit og i år kjøpte jeg 2stk røde stoler fra Ikea på finn. Veldig praktisk og rimelig med finn. Det står fortsatt igjen litt små detaljer men det får vi ta etterhvert. Vi kan jo ikke bare jobbe heller. Vi må jo nyte hytte tiden litt også. Legger inn noen bilder av prosjektet vårt. Er egentlig ganske fornøyd så langt med resultatet og gjestene vi har hatt der i sommer vil ikke reise så noe riktig må vi ha gjort.
Det siste bildet viser vårt neste prosjekt. Det er å rette ut plenen og lage en mur. Vi er litt usikre på om vi skal legge platting der istedenfor å ha gress. Så det får tiden vise.

Oppsummering av uke 34

Ja, da var det fredag igjen. Herregud som dagene flyr. Brudeshowet jeg var på forrige lørdag var veldig bra. Fikk mange gode ideer til bryllupet til venninnen min. Jeg er så heldig at jeg skal få lov til å være "bryllupsplanlegger" Gleder meg veldig til det. Men siden hun ikke skal gifte seg før i juli til neste år så kan en jo ikke ta helt av nå. Men det er jo gøy å bare  få litt inspirasjon. Utrolig mange flotte kjoler var det også.
Jeg fant den kjolen jeg vil ha på meg men jeg må bare bytte farge for ellers blir den for lik fargen til bruden og det er jo ikke pent :-). Noen kroppsjusteringer må også til men det skal jeg fikse på et år. HM!!!!
Så en må nok bare ut å trene.  Her kommer noen bilder fra Brudeshowet på Grand Hotell.  Det første bilde er av kjolen som jeg ønsker meg.

Etter brudeshow og en god lunsj med en øl i solsteiken bar det til hytta. Som jeg skrev forrige fredag så kjøpte jeg nye hagemøbler og de fikk vi tatt i bruk i helgen. Ble veldig fornøyde med de. Se selv

I morgen skal barne spille fotball turnering der vi bor. Og siden været er meldt så bra NOT!! så kan det jo  bli en våt og hyggelig begivenhet. Men det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær. Ha, ha. Så det er bare å kle på seg sydvesten så blir det nok bra. Etter turneringen så skal vi i 40-års lag og jeg har ennå ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg. Så jeg begynner å få litt dårlig tid. Mens jeg stresser med det så ligger min kjære på sofaen og sier det er litt enklere for oss mannfolka vi tar jo bare på oss en dress og det er egentlig veldig urettferdig. Jeg må nok en kjapp tur ut i morgen mellom kampen for å se om jeg kan finne meg noe.

GOD HELG

fredag 20. august 2010

Fredagskos

I dag har jeg brukt ettermiddagen til å prøve å rydde litt opp i mat oppskriftene mine.
Jeg har kjøpt meg en fin Marimekko rød perm som jeg nå har limt oppskrifter inn i i håp om at jeg kanskje blir litt mere fristet til å lage mat. Matlaging er ikke akkurat min sterkeste side.
Men det skal jeg prøve å gjøre noe med fremover :-)
Mens jeg ryddet så fant jeg også noen gode bake oppskrifter. Nam, nam.
Tror jeg må prøve å bake litt til søndagen.


Jeg prøvde å finne Marimekko permen min på nettet slik at dere skulle kunne få se hvordan den så ut men jeg fant ingen perm bare bilde av stoffet. Er det ikke fint?
Men mens jeg letet på nettet fant jeg ut at det finnes Marimekko Unikko sokker også. Det er helt utrolig. Det blir kanskje litt voldsomt eller....?
I morgen skal jeg på bryllupsshow på Grand Hotell sammen med 2stk venninner. En av venninne mine er så heldig at hun skal gifte seg til neste år. Jeg har vært der jeg også med det er allerede 9 år siden. Kunne tenke meg å gjort det igjen men det blir litt vanskelig når jeg fortsatt har lyst til å være gift med samme mann.
Så i morgen skal vi drømme oss bort i flotte kjoler. Jeg regner med at de viser noen selskapsskjoler også.
Jeg tok meg en titt på nettet for å få en forsmak på morgendagen. Kanskje det blir en av disse nydelige kjolene. Den siste er en fantastisk Vera Wang kjole som jeg tror hun ville kledd veldig godt men grunnet at vi ikke er millionærer så blir nok denne utelukket. Hvis jeg vinner i lotto i mellomtiden så skal du få den av meg Lene. (hvis du vil ha den da). En har jo alltid et lite håp om at de skal ringe fra norsk tipping :-) 










torsdag 19. august 2010

Nye Hagemøbler til hytta


I dag fikk jeg med meg mannen min helt til Hønefosss for å spare kr:2500,- på hagemøbler til hytta. Og det er et stykke når en bor like ved Lørenskog grensen men det var det vert. Nå kan jeg bruke kr:2500,- på noe annet spennende.

Og jeg skal ikke ha noen problemer med å finne ut hva det skal være. Jeg har veldig lyst på en hvit Vipp søplebøtte så kanskje det er det som blir kjøpt inn.

Viser et bilde av de ny innkjøpte hagemøblene. Utrolig komfortabelt med vipp i sete men jeg må nok ut å kjøpe noen puter å ha i sete slik at sittekomforten blir ennå bedre.